Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm că este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Mihai Chiratcu a devenit consultant si trainer pentru ca isi dorea sa ofere si altora din experintele pe care le-a avut lucrand mai bine de zece ani in domeniul comercial. Dupa finalizarea studiilor in cadrul Academiei de Studii Economice, specializare Afaceri Internationale si studiile postuniversitare in cadrul programul SAM la Politehnica Bucuresti, cu specializare Managementul Operational si Managementul Schimbarii, a urmat o cariera in care a trecut de la agent vanzari la Director Comercial. Mihai pune povestile adunate in acesti zece ani si pasiunea de a ajuta companiile sa devina mai bune, in spatele tuturor programelor pe care le livreaza.

Cu domenii precum Sales, Business development, Comunicare, Leadership, Transformation si Antreprenoriat in portofoliu, este entuziast sa imbunatateasca departamentele de vanzari si sa le ajute sa atinga nivelul urmator, sa construiasca si motiveze echipe de succes, ajuta organizatii sa inteleaga, sa gestioneze si sa implementeze schimbari si de asemenea. Nu in ultimul rand, din 2015 este implicat in programe de suport antreprenoriat ca mentor si trainer.

Echipa Smart Suport

 • Marian Bratu

  Este absolvent al Universității Politehnice București, deține un masterat în…

 • Paul Herinean

  A activitat în perioada 2000 - 2015 ca Ofiţer Instructor…

 • Robert Similea

  Sociolog si specialist in competitivitate si branding personal, introduce in…

 • Sebastian Ceptureanu

  Conferențiar universitar la Academia de Studii Economice, cu un doctorat…

 • Gabriel Constantin

  Licentiat in psihologie, este consultant si trainer specializat – cu…

 • Ion Ivan

  Este licențiat al Facultății de Comerț din cadrul Academiei de…

 • Mihail Bălan

  Este licențiat și a obținut titlul de doctor în inginerie…

 • Radu Turcescu

  Crisis Management Strategist, Advisor, Speaker Radu Turcescu ”aduce la masă”…