Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Despre noi

[row] [span8]

SmartSuport HUB este singurul centru de excelența în educație din țară cu focus pe siguranță. Și când vorbim de siguranță ne gândim la siguranța persoanei, siguranța comunităților, siguranța instituțiilor publice si siguranța în afacerile dezvoltate pe teritoriul țării.

Echipa noastră este formată din specialiști de top in domeniu cu experiență de peste 10 ani în operațional, teorie dar și transmiterea de cunoștințe individual, pentru top și middle management în companii, pentru personalul din instituții publice dar si pentru adolescenți și copii.

Serviciile noastre suport, dupa cum urmeaza:

  • Servicii suport de interventie in situatii de criza publica sau interna: reactie publica, proceduri de comunicare stakeholders, suport legal, pregatire prezenta publica, livrate separat sau printr-un program integrat de Business Continuity Management.
  • Suport pentru negocieri dificile, instruire pentru comportament simulat
  • Analiza, diagnoza si reactie pentru reputatie
  • Consultanta pentru proceduri de securitate la cel mai inalt nivel
  • Consultanta pentru implementarea standardului ISO 22301 – Sisteme de Management al Continuității Activității.

iar o lista completa de traininguri, o gasiți AICI.

[/span8]

 

[/row]
[row] [span8]

Echipa SmartSuport HUB

[posts_grid type=”team” columns=”3″ rows=”3″ order_by=”date” order=”DESC” thumb_width=”270″ thumb_height=”219″ lightbox=”no” meta=”no” excerpt_count=”10″ link=”no” custom_class=”team_1″] [/span8] [/row] [row] [span4]

Dezvoltare

SmartSuport HUB are sediul central in București și o filiala in Galați, în incubatorul de afaceri StartUp SMART. În decursul acestui an vor lua naștere încă doua filiale, una in Timișoara și una în Cluj.

[/span4] [span4]

Traininguri

Evenimentele organizate în cadrul SmartSuport HUB vor fi anunțate periodic si cuprind sesiuni de training, evenimente de networking și simulări de business adaptate.
[/span4] [/row]