Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Disaster Risk Recovery

Consideram ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți in prevenirea, pregătirea si mai ales recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umana.

dri-transparentSMART SUPORT HUB este licențiat Disaster Risk Institute pentru Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia. Partenerul  SMART SUPORT HUB cu specialitate in Reducerea Riscului Dezastrelor este Disaster Recovery Institute  – New York.

SMART SUPORT HUB este singurul centru din Romania specializat pe prevenire si pregătirea pentru dezastre precum si pentru instruire in modul de abordare post-dezastru.

Mai departe puteti afla detalii cu privire la instruirea DRI:

  • E-reputation

    E-reputation

    E-reputation Traim in lumea 2.0 in care reputatia este o resursa extrem de valoroasa,…

  • MANAGEMENTUL CONTINUITATII ACTIVITATII

    MANAGEMENTUL CONTINUITATII ACTIVITATII

    Consideram ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți in prevenirea, pregătirea…