Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Intelligence pentru decizii

Intelligence pentru decizii in condiţii de risc şi incertitudine

Pe măsură ce societatea s-a globalizat și competiția economică a devenit mai acerbă, organizațiile, companiile private, marile corporații multinaționale – în special, dar și instituțiile publice au devenit tot mai interesate de managementul activităților de protecție, securitate și cunoaștere, cu atât mai mult cu cât amenințările cibernetice, teroriste, dezastrele naturale, bolile, accidentele, conflictele și fraudele ne preocupă pe toți.

Într-o lume tumultuoasă, aflată în permanentă schimbare și dominată de transparență, în care informațiile reprezintă activele cele mai valoroase, organizațiile, fie mari sau mici, și-au creat metodologii pentru ghidarea și formularea anticipativă a reacțiilor necesar a fi adoptate în situații de risc, promovând o cultură organizațională care încurajează comunicarea deschisă și un comportament etic în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Însă, în România, puțini dintre manageri cunosc / își dezvoltă abilitățile și competențele necesare pentru eliminarea incertitudinilor și îmbunătățirea rezultatelor organizației prin utilizarea intelligence-ului economic care presupune:

  • valorificarea cunoașterii mediului de afaceri și a potențialului partenerilor;
  • responsabilizarea conducerii și angajaților, transparentizarea proceselor și creșterea încrederii publice în informațiile diseminate de organizație;
  • dezvoltarea competențelor sociale de cunoaștere, prevenire și răspuns în situații privind amenințări, vulnerabilități și riscuri;
  • monitorizarea activităților, operațiunilor și detectarea breșelor de securitate;
  • identificarea posibilelor evenimente de hazard și selecție adversă.

Solicită mai multe informații aici.