Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Counter Competitive Intelligence

counter competitive intelligenceUna din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.

Simularea nu este o simplă eroare, ea se caracterizează prin intenţionalitate. Este o greşeală intenţionată, învăluită şi susţinută pragmatic.

Condiţia succesului unei simulări este dată de consistenţa sa internă, de abilitatea cu care subiectul menţine coerenţa demersului său fictiv. Contrafacerile sunt mijloace elegante de a eluda normativele sociale. Sub masca unei conduite conformiste, folosind tactici derutante, subiectul se complace într-un fals relaţional, structurându-şi, pentru a putea manipula, un spaţiu simulat. Expertiza noastră în identificarea comportamentului simulat vă permite fie sa fiți pregatiți în situații în care încrederea este esențiala, cu ajutorul consultanților noștri sau prin cunoștințe dobâmdite prin training, fie să vă selectați sau să pregătiți angajații pentru departamentele unde este critic modul în care aceștia interacționează cu parteneri și clienți.

În lupta împotriva fraudei sau la implementarea măsurilor de antiterorism este foarte importantă conștientizarea riscurilor la care vă expuneți organizația pentru un plan de acțiune coerent.

 • Intelligence pentru decizii

  Intelligence pentru decizii

  Intelligence pentru decizii in condiţii de risc şi incertitudine Pe măsură ce societatea s-a…

 • Tehnici de comunicare nonverbală și para-verbală

  Tehnici de comunicare nonverbală și para

  Îmbunătățirea procesului decizional al managerilor prin detectarea comportamentului simulat Una din provocările majore, frecvent…

 • CULTURĂ ORGANIZAȚIONALĂ DE SECURITATE

  CULTURĂ ORGANIZAȚIONALĂ DE SECURITATE

  Realitățile și particularitățile sociale, politice, economice și culturale ce caracterizează mediul în care România…

 • Antifraudă

  Antifraudă

  Cursul de fata isi propune o incursiune prin materia managementului riscului de frauda oferind…

 • Siguranță personală

  Siguranță personală

  Siguranță personală Acest curs are o durata de patru zile, timp in care cursanţii…

 • Terorism-antiterorism

  Terorism-antiterorism

  Terorism-antiterorism Lupta  împotriva terorismului este un deziderat național si internațional ce presupune o cultura…