Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Antifraudă

Organizarea activității de prevenire și combatere a fraudei

Negarea existentei acestui flagel in cadrul unei organizatii echivaleaza cu ‎negarea existentei infractionalitatii in general, ceea ce poate conduce la generarea de pierderi materiale, risc juridic si reputational.

Cursul de fata isi propune o incursiune prin materia managementului riscului de frauda oferind instrumente utile de lucru atat specialistilor‎ dar si coordonatorilor de echipe.

Dupa parcurgerea acestui curs participantii vor dobandi urmatoarele competente:

  • o intelegere aprofundata si clara a fenomenului fraudei si coruptiei;
  • o capacitate sporita de organizare a activitatilor de prevenire si combatere a fraudei;
  • eficientizarea utilizarii resurselor umane si materiale in desfasurarea sarcinilor de serviciu‎;
  • un avantaj strategic major in fata acestui tip de infractionalitate prin cunoasterea si intelegerea modului de producere a fraudelor, implementarea de controale suplimentare si canale de raportare (in afara celor ierarhice), redesenarea procedurilor de lucru si promovarea unei culturi de etica si integritate in cadrul companiei.

 

Frauda produce la nivel mondial o pierdere anuală de 3,7 trilioane USD in toate industriile. Desi acest fenomen nu poate fi eradicat, print-un management riguros frauda si coruptia pot fi tinute sub control.

Solicită mai multe informații aici.