Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Management psychology

Sesiunile de instruire cuprind studii de caz iar asimilarea cunoștințelor se va realiza prin implementarea unei simulări manageriale online in care se creează o oglinda a realității in cadrul unei companii, exercițiu prin care se formează un bord al directorilor care iau decizii de la un trimestru la altul timp de 8 trimestre (trimestrul virtual desfășurând-se in 4h).

Se va trece prin procesul de producție, de alegerea locației la nivel global, decizii privind dozarea capacitaților, politici de personal, analiza financiara pe cashflow, balancesheet si income statement, decizii cu privire la activitatea de marketing, canale folosite si valoarea investițiilor, optimizarea producției, decizii cu privire la investiții in cercetare/brevete, decizii cu privire la poziționarea pe piața a produselor in relaţionare cu nevoile potențialilor clienți dar si cu specificitățile piețelor.

Simularea manageriala se va personaliza in funcție de necesitățile echipei prezentând flexibilitate pentru orice tip de sector.

Solicită mai multe informații aici.