Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

MANAGEMENTUL CONTINUITATII ACTIVITATII

Consideram ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți in prevenirea, pregătirea dar si recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umana.
dri-transparentSMART SUPORT HUB este licențiat DRI pentru Romania, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia. Partenerul SMART SUPORT HUB cu specialitate in Reducerea Riscului Dezastrelor este Disaster Recovery Institute – New York.

SMART SUPORT HUB este singurul centru din Romania specializat pe prevenire si pregătirea pentru dezastre si pentru instruire in modul de abordare post-dezastru.
Trainingul pe care li propunem este MANAGEMENTUL CONTINUITATII ACTIVITATII si are ca si obiective:

 1. Analiza experienței din domeniul managementului continuității activității afacerii/organizației și ridicarea standardului profesioniștilor din domeniu la nivel internațional;
 2. Evidențierea termenilor și metodologiilor prezentate în practicile profesionale din domeniu;
 3. Pregătirea cursanților în vederea susținerii examenului de atestare internațională.

Pachetul de cunoștințe, ce va fi transmis studenților pe parcursul acestui curs, îi va ajuta în lărgirea experienței profesionale și le va permite să asiste organele decidente ale organizației în dezvoltarea și implementarea programului de Management al Continuității Activității (MCA).
Utilizarea exercițiilor practice va duce la creșterea probabilității ca în programul de MCA, ce va fi implementat ulterior, diferite părți ale programului vor lucra coerent într-un eveniment real astfel încât să fie evitate întreruperi ale activității.
Cunoștințele acumulate pe parcursul acestui curs vor servi atât ca ghid pentru dezvoltarea programului MCA, aplicare, mediere cât și ca un instrument pentru efectuarea auditării unui program existent. Utilizarea practicilor profesionale de audit pentru un program existent poate identifica lacunele de program sau deficiențe, astfel încât acestea pot fi corectate înainte de apariția unui eveniment.

Cursul a fost realizat și dezvoltat de către DRI International (Disaster Recovery Institute) și cuprinde sistematizat cele zece etape obligatorii:

 1. Inițierea Programului și a Managementului;
 2.  Evaluarea de risc și controlul;
 3. Analiza de impact pentru afaceri/organizații de orice tip: primarii, ministere, alte instituții;
 4.  Dezvoltarea strategiilor pentru continuitatea activității;
 5. Pregătirea pentru situații de urgență și răspuns;
 6. Dezvoltarea și implementarea Planurilor pentru continuitatea activității;
 7. Programele de antrenament și de alarmare;
 8. Instruirea prin exerciții pentru aplicarea planurilor de continuitate, audit și mentenanță;
 9. Sistemul de comunicații în situații de criză;
 10. Coordonarea cu instituțiile de stat sau alte agenții externe

Cursul este organizat pe 12 ședințe: 1-introductivă, 10-lecții, câte una pentru fiecare etapă a procesului de management al continuității activității, 1-recapitulativă. El se încheie cu un examen on-line pentru obținerea atestatului internațional.

DRR va produce specialiști in prevenirea si recuperarea in cazul evenimentelor provocate de dezastre, minimizând astfel pierderile material si umane la nivel organizațional făcând posibila si păstrarea capitalului de imagine.

 

Solicită mai multe informații aici.