Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Terorism-antiterorism

Terorism-antiterorism

Lupta  împotriva terorismului este un deziderat național si internațional ce presupune o cultura specifica pentru fiecare cetățean. Astfel, acţiunile de luptă împotriva terorismului au drept scop atât aplicarea măsurilor de tip anticipativ cu rol de prevenire şi descurajare cat si cooperare aplicată între  structurile civile şi militare cu rol de gestiune a consecințelor atacului terorist, alături de combaterea efectivă a terorismului prin măsuri de răspuns active. În acest sens, cursul de fata, in 3 zile, își propune :

  • cunoașterea istoriei luptei antiteroriste/contra teroriste din Romania;
  • prezentarea structurilor de forţe ale României (constituite la nivel naţional în SNPCT Sistemul Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului sau IPCT Inspectoratul pentru Prevenirea şi Combaterea Terorismului), capacitați active şi operative de respingere a amenințărilor şi riscurilor de tip terorist;
  • prezentarea datelor cu privire la cooperarea internaţională, prin prisma acordurilor în care România este parte, dar şi a politicii naţionale de parteneriat cu alte forţe de menţinere a păcii sau de respingere în plan extern a acţiunilor teroriste;
  • dezbaterea unor studii de caz pe teme de terorism/antiterorism/contraterorism.

Solicită mai multe informații aici.