Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Personal Safety

Acest curs are o durata de patru zile, timp in care cursanţii vor lua contact cu lumea pericolelor ce ne înconjoară, vor afla despre modul lor de recunoaștere si li se vor prezenta unele metode si proceduri de combatere a acestora.
Timp de patru ore zilnic (16 de ore total) lectori si instructori cu experienţa in domeniu vor prezenta studii de caz si vor răspunde la întrebările cursanților.