Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Consultanță politică

SmartSuport HUB este specializat în strategie politică și de comunicare, sondaje, dezvoltare mesaje de comunicare, administrare a campaniei electorale, strategia clasică/digitală și media buying.

Un candidat câștigător trebuie să proiecteze imaginea corectă pentru a stimula un mesaj clar, eficient și bine articulat și să adopte o strategie de campanie care să reflecte obiective reale.

SMART SUPORT HUB oferă o abordare cuprinzătoare a consultanței politice pentru a vă ajuta să atingeți acest obiectiv. Sprijinim candidații în campanie și în strategia de comunicare, cercetare și dezvoltare mesaj, mass-media politic tradițional și digital precum și dezvoltarea de imagine politică.

Prin abordarea campaniei politice urmarim îndeplinirea obiectivelor strategice generale prin asigurarea alocării resurselor organizatorice și financiare în modul cel mai eficient și productiv. Sfaturile consultanților noștri politici este imparțială și nu condusă de profit.