Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Licentiat in psihologie, este consultant si trainer specializat – cu o experienta de peste 15 ani – in comunicare si in imagine publica in domeniile corporatist, bussines si politic. In domeniile corporatist si bussines asociaza si o experienta relevanta in materie de HR si in conceperea-livrarea de cursuri si traininguri de comunicare, persuasiune, vanzari, management, management de proiect, management resurse umane. Expertiza lui semnificativa in comunicarea si marketing-ul politic include si campanii electorale pe toate palierele (locale, parlamentare, prezidentiale), cu specializare pe comunicarea, imaginea publica si brandul de candidat si supraspecializare in persuasivitatea perilexicala in aparitiile live si tv. Gabriel iubeste natura si, pentru ca este un activist-ecologist convins, prefera bicicleta sau trotineta oricarui alt mijloc de transport care polueaza.

 

Echipa Smart Suport

 • Iulian Cazacu

  Absolvent al Academiei de Studii Economice, Iulian Cazacu și-a inceput…

 • Gl(r) Alexandru Gălușcă

  Cu o carieră impresionantă care se întinde peste mai bine…

 • Marian Bratu

  Este absolvent al Universității Politehnice București, deține un masterat în…

 • Paul Herinean

  A activitat în perioada 2000 - 2015 ca Ofiţer Instructor…

 • Robert Similea

  Sociolog si specialist in competitivitate si branding personal, introduce in…

 • Sebastian Ceptureanu

  Conferențiar universitar la Academia de Studii Economice, cu un doctorat…

 • Gabriel Constantin

  Licentiat in psihologie, este consultant si trainer specializat – cu…

 • Ion Ivan

  Este licențiat al Facultății de Comerț din cadrul Academiei de…

 • Mihail Bălan

  Este licențiat și a obținut titlul de doctor în inginerie…