Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Este licențiat al Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice și are titlul de doctor în economie de la Academia Română.

În perioada 1992-1995, ca economist/inspector la Banca Agricolă SA a desfășurat activitate de analiză și evaluare pentru creditarea corporațiilor și microîntreprinderilor, precum și de monitorizare/control al operațiunilor bancare.

Între anii 1995-2016, în calitate de ofiţer în cadrul Serviciului Român de Informaţii, s-a specializat în activitatea informativ-operativă și procedurile de securitate economică specifice prevenirii fraudelor, corupției, spălării banilor și combaterii finanțării terorismului.

Din 2007 până în 2015 în cadrul Academiei Naţionale de Informaţii ”Mihai Viteazul” (ANIMV) a activat ca instructor militar/lector/conferențiar universitar titular la disciplinele Metodele activității informativ-operative, Politici și strategii de combatere a finanțării terorismului, Riscuri economico-financiare și securitate națională și Dimensiunea financiar-bancară a securității economice, ocupând și diferite funcții de conducere: membru al Consiliului Științific al ANIMV, redactor șef al Revistei Române de Studii de Intelligence, șef al Secretariatului Științific, președinte al Senatului ANIMV și decan al Facultății de Informații.

A fost manager sau membru al echipelor de lucru în șase proiecte finanțate din fonduri europene și granturi câștigate prin competiție la nivel național.

A publicat rezultatele studiilor din activitatea de cercetare științifică în peste 60 de lucrări ca autor, coautor sau coordonator.

Începând cu anul 2016 desfășoară activitate ca cercetător științific independent, oferind consultanţă în intelligence economic.

 

Echipa Smart Suport

[posts_grid type=”team” columns=”3″ rows=”4″ order_by=”date” order=”DESC” thumb_width=”auto” thumb_height=”auto” lightbox=”no” meta=”no” excerpt_count=”10″ link=”no” custom_class=”team_1″]