Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Absolvent al Academiei de Studii Economice, Iulian Cazacu și-a inceput cariera prin coordonarea de proiecte în domenii precum consultantă, advertising, finanțări pentru startup-uri.

Cu o experiență de peste 16 ani în antreprenoriat dar și in coordonarea de proiecte naționale și internaționale de cooperare transfrontalieră, tineret, afaceri start-up, Iulian Cazacu a implementat și a coordonat numeroase proiecte dând dovada de o mare capacitate de munca și eficacitate în organizarea și coordonarea activităților. În paralel cu activitatea pe care o desfășoară ca Președinte al Asociației Centrul de Dezvoltare SMART  obține o nouă recunoaștere de top in domeniul administrării afacerilor prin absolvirea programului EMBA din cadrul HULT International Business School Londra.

Remarcabilele sale calități manageriale si antreprenoriale l-au ajutat sa pună bazele unui incubator de afaceri în Galați și a unui centru educațional în București, acesta din urma fiind specializat în oferirea de consultanță și cursuri de Business Continuity Management/Disaster Risk Recovery și Safety & Intelligence.

 

Echipa Smart Suport

[posts_grid type=”team” columns=”3″ rows=”4″ order_by=”date” order=”DESC” thumb_width=”auto” thumb_height=”auto” lightbox=”no” meta=”no” excerpt_count=”10″ link=”no” custom_class=”team_1″]