Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Sociolog si specialist in competitivitate si branding personal, introduce in procesul de dezvoltare al cursantilor fuziunea experientei relevante in cercetare sociologica, marketing comercial si politic, multiculturalism si managementul riscurilor. Robert vede intotdeauna oportunitatea din spatele oricarei probleme si crede cu tarie in nevoia de optimizare si adaptare a oricarui model teoretic la oameni, locuri si context.

In cei peste 15 ani de experienta cumulata a conceput si implementat cu succes programe de dezvoltare personala, integrare organizationala si de management al riscurilor pentru institutii si organizatii.

 

Echipa Smart Suport

[posts_grid type=”team” columns=”3″ rows=”4″ order_by=”date” order=”DESC” thumb_width=”auto” thumb_height=”auto” lightbox=”no” meta=”no” excerpt_count=”10″ link=”no” custom_class=”team_1″]