Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Conferențiar universitar la Academia de Studii Economice, cu un doctorat in Management, s-a specializat în management şi antreprenoriat.

Este autor sau coautor a peste 50 de lucrări științifice, a urmat cursuri postuniversitare la Lord Ashcroft International Business School din cadrul Anglia Ruskin University şi în prezent este titular al cursurilor de Managerial Methodologies, Performance Management şi International Comparative Management in cadrul Facultății de Management din Academia de Studii Economice.

Activează ca trainer şi consultant in business de peste 10 ani Este implicat in proiecte de cercetare si cu mediul de afaceri, atât naționale cât şi internaționale.

 

Echipa Smart Suport

[posts_grid type=”team” columns=”3″ rows=”4″ order_by=”date” order=”DESC” thumb_width=”auto” thumb_height=”auto” lightbox=”no” meta=”no” excerpt_count=”10″ link=”no” custom_class=”team_1″]

Executive Education Expert