Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

De ce SMARTSUPORT HUB este unic in Romania?

SmartSuport HUB este singurul centru de excelența în educație din țară cu focus pe siguranță. Și când vorbim de siguranță ne gândim la siguranța persoanei, siguranța comunităților, siguranța instituțiilor publice si siguranța în afacerile dezvoltate pe teritoriul țării.
Echipa noastră este formată din specialiști de top in domeniu cu experiență de peste 10 ani în operațional, teorie dar și transmiterea de cunoștințe individual, pentru top și middle management în companii, pentru personalul din instituții publice dar si pentru adolescenți și copii.