Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Este absolvent al Universității Politehnice București, deține un masterat în Relații Internaționale, este absolvent al Colegiului NATO pentru Apărare, precum și a numeroase cursuri în domeniul relațiilor publice, managementului resurselor, politicii europene pentru securitate și apărare, precum și altele cu aplicabilitate strictă în domeniul militar. A participat, ca șef al delegației României, la conferințele și exercițiile NATO și UE de management al crizelor (Crisis Management Exercises).

În perioada 2006 – 2007 a fost ofițer de stat major în cadrul Centrului de Directive Strategice la Comandamentul Aliat pentru Operații (SHAPE), iar în perioada 2010 – 2013 a fost șef de serviciu la Cartierul General NATO, reprezentând Comandamentul Aliat pentru Transformare în Comitetul NATO pentru Politici și Planificarea Resurselor.
Între anii 2001 – 2006 și 2007 – 2010 a ocupat funcțiile de ofițer de relații publice, șef de secție, șef de serviciu și șef de stat major în cadrul Centrului Național Militar de Comandă (nucleu), participând atât la exerciții de managementul crizelor, cât și la coordonarea răspunsului forțelor armate pentru înlăturarea efectelor dezastrelor naturale. În perioada 2010 – 2013 a îndeplinit funcția de șef secție Planificarea Forței în cadrul Direcției Planificare Strategică / Statul Major General.

Din anul 2016 este instructor pentru DRR în cadrul SMART SUPORT HUB.

 

Echipa Smart Suport

[posts_grid type=”team” columns=”3″ rows=”4″ order_by=”date” order=”DESC” thumb_width=”auto” thumb_height=”auto” lightbox=”no” meta=”no” excerpt_count=”10″ link=”no” custom_class=”team_1″]