Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Este licențiat și a obținut titlul de doctor în inginerie industrială la Universitatea Politehnica București.

Deține competențe certificate în specializarea Managementul siguranţei naţionale (Fundamentele deciziei în domeniul siguranţei naţionale, Asigurarea juridică a deciziei de siguranţă naţională, Managementul organizaţiilor în domeniul siguranţei naţionale, Strategii de securitate).

A desfășurat activitate profesională pe zona de intelligence în medii multiculturale:

În perioada 1994-2011 a activat în calitate de ofițer în cadrul structurilor centrale ale Serviciului Român de Informații, fiind specializat în managerierea activităților ce au în vedere identificarea, cunoașterea, prevenirea și contracararea amenințărilor la adresa securității naționale, generate de activități ostile de spionaj/trădare.

Urmărind logica operațională a Serviciului, în intervalul 2011-2016, în cadrul Academiei Naționale de Informații “Mihai Viteazul” (unitatea centrală de învățământ superior a SRI), a asigurat managementul operational la programele destinate formării inițiale și continue pe linia culegerii de informații a ofițerilor și funcționarilor cu atribuții speciale din structurile sistemului de apărare, ordine publică și Securitate națională.

A coordonat și a desfășurat nemijlocit activități de învățământ și pregătire subsumate utilizării principalelor tehnici specifice activității informative (HUMINT, TECHINT, ANAINT).

Activitate de cercetare în domeniul intelligence pentru securitatea naţională, materializată prin publicarea, în calitate de autor/coautor, a peste 30 de lucrări, articole şi studii de specialitate.