Tel/Fax: +40213107710
E-mail: office@smartsuport.ro
Disaster Recovery /
Busines Continuity
Disaster Risk
Recovery
Considerăm ca este deosebit de important ca astăzi sa fim pregătiți în prevenirea, pregătirea şi mai ales pentru recuperarea după orice fel de dezastru natural sau provocat de eroarea umană. Business Continuity Management este esențial pentru orice organizație.
Counter Competitive
Intelligence
Counter Competitive
Intelligence
Una din provocările majore, frecvent întâlnite de către manageri în activitatea curentă, este reprezentată de către comportamentul simulat al persoanelor cu care intră în contact. Combaterea pericolelor personale şi profesionale a devenit din ce în ce mai necesară.
Executive Education
Smart Support
Executive Education
Managerii de top, din lipsă de timp au nevoie de pregătire concentrată, specifică pe chestiunile pe care organizația este deficitară. Accesează un program complex şi foarte aplicat de simulare managerială.

Traininguri

SmartSuport HUB are sediul central in București și o filiala in Galați, în incubatorul de afaceri StartUp SMART. În decursul acestui an vor lua naștere încă doua filiale, una in Timișoara și una în Cluj.

Evenimentele organizate în cadrul SmartSuport HUB vor fi anunțate periodic si cuprind sesiuni de training, evenimente de networking și simulări de business adaptate.

Gama de traininguri livrate se împarte in trei piloni după cum urmează:

COUNTER COMPETITIVE INTELLIGENCE

DISASTER RISC RECOVERY

EXECUTIVE EDUCATION